Accessibilitat

El CENTRE EXCURSIONISTA MOLINS DE REI en la creaci√≥ del seu nou web, ha intentat en tot moment aplicar les √ļltimes tecnologies web, per garantir el comprom√≠s amb les recomanacions donades pel World Wide Web (W3C) i altres organitzacions internacionals.

Tot aix√≤ amb l¬'objectiu de fer una web m√©s funcional per facilitar l¬'acc√©s a l¬'informaci√≥. Volem que la nova web sigui f√†cil d¬'utilitzar pel m√†xim nombre de persones, independentment de la seva experi√®ncia, context i capacitat, amb un disseny f√†cil i una estructura eficient i clara.

Volem donar les gr√†cies a totes les persones que han fet possible que aquesta nova web sigui una realitat i que han col¬∑laborat en les diferents etapes de creaci√≥ d¬'aquesta: disseny, maquetaci√≥, programaci√≥ i continguts.

Estàndards web, navegació i maquetació

- Les p√†gines del web han estat dissenyades i revisades segons els Est√†ndards Web i les Pautes d¬'Accessibilitat al Contingut elaborades pel grup de treball WAI que pertany al W3C.

- El llenguatge utilitzat pels continguts i l¬'estructura, ha estat XHTML 1.0 i la maquetaci√≥ completa dels diferents elements gr√†fics s¬'ha fet mitjan√ßant les fulles d¬'estil en cascada (CSS) i no utilitzant taules. D¬'aquesta manera hem separat l¬'estructura de l¬'estil visual, millorant l¬'acc√©s als continguts i la velocitat de c√†rrega de les p√†gines.

- La web ha estat optimitzada per ser correctament visible amb els navegadors m√©s utilitzats (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Safari i Opera) i que compleix l¬'est√†ndard XHTML.

- La resolució mínima per veure correctament la nostra pàgina web és de: 1024x768px

Imatges, vídeos i enllaços

- Totes les imatges contenen una breu descripci√≥ mitjan√ßant l¬'atribut alt.

- Els enlla√ßos s√≥n prou descriptius per si mateixos, d¬'aquesta manera es facilita la navegaci√≥ enlla√ß a enlla√ß. En uns quants casos, √©s completa l¬'informaci√≥ mitjan√ßant l¬'atribut title. La gran majoria d¬'enlla√ßos s√≥n de tonalitats verdes o negres.

Cont√≠nuament estem actualitzant la web per millorar-la. Us convidem a que si heu tingut cap problema durant la navegaci√≥ o teniu algun suggeriment, si us plau envia¬'ns un email a la nostra adre√ßa de correu electr√≤nic: info@cemmolins.cat.

Rebem el suport de