Avís Legal

L'usuari és coneixedor de l'importància de llegir atentament aquestes advertències. L'ús d'aquesta web implica l'acceptació completa dels termes i condicions presents en aquest avís legal.

Responsabilitat

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de l'informació mostrada a les pàgines d'Internet de www.cemmolins.cat.

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI rebutja qualsevol responsabilitat que derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines i es reserva el dret d'actualitzar, eliminar-los, i de limitar o impedir l'accés quan ho consideri convenient.

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb Virus informàtics. Tampoc es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

Enllaços

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI no es fa responsable de l'informació que es mostra en pàgines web alienes connectades directament o indirectament per enllaços amb les pàgines del CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI. La presència d'enllaços a les pàgines web del CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI té la finalitat merament informativa i no suposa en cap cas invitació o recomanació d'aquests enllaços.

Propietat

- Aquesta pàgina web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, dissenys, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat del CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI o de tercers que li hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts.

- Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o transmetre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es compti amb l'autorització expressa i per escrit del CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI La informació que es facilita en aquesta pàgina no pot ser objecte per part dels usuaris de venda o cessió, sota cap concepte, inclusivament la gratuïta.

- L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense realitzar activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals.

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

CREATIVE COMMONS

- El CENTRE EXCURSIONITA MOLINS DE REI ha utilitzat en la creació de la seva web, la llicència de Creative Commons Reconeixement - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa) per la qual no es permet fer un ús comercial de l'obra original ni de les possibles obres derivades, la distribució de les quals s'ha de fer sota una llicència igual a la que regula l'obra original.

Rebem el suport de