Caminada Molins de Rei

5 de maig de 2019
Inscripcions i preus

Inscripcions i preus
Inscripcions

Al local social del CEM, del 30 d'abril al 12 de maig, de 7 a 9 del vespre, i en el lloc de sortida el dia 13 de Maig, de 7 a 8 del matí (en el ben entès de no haber arribat al limit màxim d'inscrits).

També es podran efectuar a la pàgina web on seran efectives en el moment de fer el pagament amb targeta de crèdit. Podeu fer les inscripcions i consultar els preus, el recorregut i el reglament a:
http://caminada.cemtravesses.cat/inscripcio/

- La participació està limitada a 500 participants.
- Un cop duta a terme la inscripció, l'Organització no admetrà baixes ni canvis de titularitat en les inscripcions.

Assegurança

A tots els inscrits que no siguin socis del CEM o que no estiguin en possessió de la tarja anual de federat, se'ls inclourà en la inscripció l'assegurança temporal per un dia.

Finançament

L'esmorzar, l'avituallament de tots els controls, inclòs els de la sortida i l'arribada, el record i tota l'organització és a càrrec dels inscrits que a través de les següents aportacions financen la Caminada.

· 10 euros per a públic en general no socis del CEM.
· 8 euros per a socis del CEM i menors de 12 anys no socis del CEM.
· 7 euros menors de 12 anys que siguin socis del CEM.
- Aquesta aportació s'incrementa en 2 euros en el cas de no ser socis del CEM o no estar en possessió de la targeta federativa i, per tant, haver de disposar de l'assegurança temporal:
- Les inscripcions del dia 13 tindran el suplement d'1 euro.

Normativa

- Els senyals d'orientació són de color taronja - butà.
- L'Organització NO proveirà de cap estri per beure (cal que dugueu un got).
- L'Organització prega als participants que tinguin un especial respecte cap a l'entorn on es desenvolupa la CAMINADA. A tots els controls hi haurà llocs adients per dipositar-hi les deixalles.
- L'Organització declina tota responsabilitat en cas d'accident, no així l'atenció.
- LOrganització queda exclosa de responsabilitat en cas de problemes derivats del possible estat de salut dels participants. També es reserva el dret de canviar el recorregut o el programa, si és el seu criteri o si les condicions climatològiques així ho aconsellen, i també el dret de resoldre qualsevol cas no previst en el reglament.

Rebem el suport de