Travessada MOLINS DE REI - VILAFRANCA DEL PENEDÈS

22 d'abril de 2018
Presentació

Presentació

El diumenge 17 d'abril del 2016 vam realitzar la 6a TRAVESSADA DE LA MOLINS DE REI - VILAFRANCA DEL PENEDÉS, és una prova que organitzem cada dos anys des del Centre Excursionista Molins de Rei, intercalant-la amb la Molins de Rei - Montserrat.

Vam comptar amb uns 601 inscrits, dels quals 367 van sortir a les 7 hores del poliesportiu La Sínia de Molins per fer el recorregut 45 kilòmetres que ens separen de l'estació de Renfe de Vilafranca del Penedès, amb 12 hores al davant per realitzar-lo. Comptaven amb l'ajut de 9 Avituallaments, on han pogut anar refent-se entre brous, entrepans de botifarra, biquinis, sucs, xocolatines, gominoles i altres menjars i begudes. També a les 8 hores iniciaven des de l' urbanització del Lledoner el seu recorregut de 24 kilòmetres els 224 inscrits a la travessada curta, que coincidia amb els últims kilòmetres de la llarga.

El dia va acompanyar amb sol i una bona temperatura, i no vam tenir cap incidència destacable. Els participants van poder gaudir d’ un recorregut que transcorre per paratges tan singulars com la Font del Marge (a La Palma de Cervelló), o l'Ermita de Sant Ponç (a Corbera de Llobregat), van travessar per dins El Pont del Lledoner (a Vallirana), van veure les vistes del massís de Montserrat des de El Coll d'Esteles (a l' Ordal), o travessar per dintre el museu de la cava Cuscó Berga (a les Gunyoles), per acabar el recorregut tot passejant (o corrent segons les ganes) entre les vinyes arribant al final a l'estació de trens de Vilafranca.

Van acabar la travessada 360 participants de la llarga i 222 de la curta.

Agraïm la col·laboració de l'ajuntament de Molins de Rei, per cedir-nos part de material i infraestructura, així com a l'AMPA de l'Escola La Sínia. Al Servei Català de Transit, Carreteres de l'Estat, i als ajuntaments d'Olèrdola, La Palma, Vallirana, Avinyonet, Corbera, Subirats i Vilafranca per permetre'ns el pas pels seus municipis i carreteres. També a la Creu Roja per la seva disponibilitat, i a Renfe Rodalies, per cedir-nos un any mes l'espai per l'arribada.

Menció destacada als nostres patrocinadors, Federòptics Bofill Bassons, Ferrero, Cafes Saula, Llet Nostra, Eucerin, Peusek, Quely, Marea, RS Sport, Caves Cusco Berga i Forn Parés. I també als massatgistes del Centre Casals de Molins de Rei, que han volgut acompanyar-nos aquest any per ajudar a fer una mica més lleuger l' esforç dels participants. Com ja fa uns anys els sobrants han estat entregats a Càritas Molins de Rei.

I per últim agrair l'esforç de les 85 persones, entre membres de la Comissió, Voluntaris, i Controls que un any més, amb el seu esforç, són els que han fet possible la realització de la travessada.

Us esperem l' any que ve a la MOLINS DE REI - MONTSERRAT 2017.

LLISTAT D'ARRIBADA
Rebem el suport de