Travessada MOLINS DE REI - VILAFRANCA DEL PENEDS

23 d'octubre 2022
Presentació

Presentació

Es tracta d'una iniciativa de la Comissió organitzadora de la Molins de Rei Montserrat, recollint el testimoni del Centre Excursionista del Penedès, que va commemorar el 150 aniversari de l'excursionisme a la seva comarca, el 13 d'abril de 2003, celebrant la gesta de Leandre Llorens i Enric Vidal, que varen fer aquesta equidistància, pel traçat del que hauria de ser la línia del tren que s'estava construint el 1853.

Amb un itinerari molt similar al de la celebració dels nostres companys de Vilafranca, ens atrevim a dur a terme una alternativa en l'any sabàtic de la clàssica montserratina que celebrem cada dos anys, us presentem la VIII Travessada de resistència, Molins de Rei - Vilafranca del Penedès, que passa en gran part, per camins, pistes, corriols i pobles de la comarca del Baix Llobregat i l'Alt Penedès.

Es tracta d'un recorregut, de 45,59 km de distància, que comença al Poliesportiu "La Sínia" del Barri de La Granja de Molins de Rei a les 7 del matí i que acaba a la plaça de l'estació del ferrocarril de Vilafranca del Penedès.

Per a aquelles persones que s'ho volen prendre amb més calma, hi ha un segon recorregut de 24,19 km, que comença des de l'Ordal (Urbanització El Lledoner), on si es vol es pot arribar agafant l’autocar (5€) des del punt de sortida a Molins de Rei.

La Comissió de la Molins de Rei - Vilafranca del Penedès, convida a tothom a participar en aquesta caminada, que us la feu vostra, que la gaudiu i que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a la dirección de correu: molinsvilafranca@cemmolins.cat

La Comissió Organitzadora

Rebem el suport de