CONFERÈNCIES I EXPOSICIONS
Exposicions

Presentació
El Centre Excursionista Molins de Rei disposa d'una sala d'actes amb capacitat per 75 persones assegudes, equipada amb megafonia i amb aparells de projecció audiovisual. Al llarg de l'any s'hi realitzen diverses activitats que les Seccions del CEM programen: conferències, projeccions audiovisuals, exposicions, sessions teòriques de cursos de formació, i fins i tot concerts i recitals de poesia! Quan per a l'activitat programada és preveu una gran assistència de públic, es cerca a la vila un lloc amb més aforament i es comunica adequadament.

Anualment en aquesta sala també es fa el lliurament de trofeus als campions de la competició d'orientació "La Marxeta", el lliurament de plaques commemoratives als socis que celebren el seu 25è o 50è aniversari com a membres de l'entitat, i el lliurament de medalles als socis que han assolit el seu primer cim de cota 3.000 m o 4.000 m. Durant la Fira de la Candelera, i la setmana anterior, es fa l'exposició de les fotografies participants en el concurs "Premis Clic! de Fotografia", organitzat pel CEM i l'Ajuntament de Molins de Rei.

Aquesta sala també pot ser llogada per d'altres entitats, o persones a títol particular, per realitzar-hi reunions, assajos, exposicions, mostres d'artesania, etc ...
Activitats programades
ds 5
Maig
2018
La Rierada de Molins de Rei, quin futur l’espera?

Xerrada sobre l’estat actual del pla d’urbanització de La Rierada. Mirarem de conèixer, i trobar respostes de primera mà, a diferents aspectes d’aquest projecte que legalitzarà i urbanitzarà aquest sector de la vila. Quina és la vessant legal? Com es protegirà mediambientalment aquest indret de la vila que encara manté un gran valor ecològic? Per fer-ho comptarem amb la presència d’un representant del nostre consistori i un altre del Parc Natural de Collserola. A les 7 de la tarda al local del CEM. Organitza: Secció de Medi Ambient.

ds 12
Maig
2018
Projecció audiovisual: Islàndia, sensacions de vida i de colors

A càrrec d’Alicia Pubill i Jaume Parés, socis del CEM i viatgers naturalistes. A part de volcans, guèisers, glaceres i salts d’aigua, veurem plantes i flors, balenes i una gran diversitat d’ocells migratoris. A les 7 de la tarda, al local del CEM. Organitza secció de Medi Ambient.

Rebem el suport de