CONFERÈNCIES I EXPOSICIONS
Exposicions

Presentació
El Centre Excursionista Molins de Rei disposa d'una sala d'actes amb capacitat per 75 persones assegudes, equipada amb megafonia i amb aparells de projecció audiovisual. Al llarg de l'any s'hi realitzen diverses activitats que les Seccions del CEM programen: conferències, projeccions audiovisuals, exposicions, sessions teòriques de cursos de formació, i fins i tot concerts i recitals de poesia! Quan per a l'activitat programada és preveu una gran assistència de públic, es cerca a la vila un lloc amb més aforament i es comunica adequadament.

Anualment en aquesta sala també es fa el lliurament de trofeus als campions de la competició d'orientació "La Marxeta", el lliurament de plaques commemoratives als socis que celebren el seu 25è o 50è aniversari com a membres de l'entitat, i el lliurament de medalles als socis que han assolit el seu primer cim de cota 3.000 m o 4.000 m. Durant la Fira de la Candelera, i la setmana anterior, es fa l'exposició de les fotografies participants en el concurs "Premis Clic! de Fotografia", organitzat pel CEM i l'Ajuntament de Molins de Rei.

Aquesta sala també pot ser llogada per d'altres entitats, o persones a títol particular, per realitzar-hi reunions, assajos, exposicions, mostres d'artesania, etc ...
Activitats programades
ds 8
Juny
2019
Projecció audiovisual: “Caminant pel Kilimanjaro”

A càrrec dels senderistes del CEM Tere Roca i Cesc Vives, protagonistes d'aquesta aventura africana. A les 6 de la tarda, al local del CEM. Organitza: Secció Senderisme

ds 13
Juliol
2019
Projecció audiovisual: “Les Illes gregues”

A càrrec d’Alícia Pubill i Jaume Parés, socis del CEM i viatgers naturalistes. Aquest mes visitarem la verda Corfú, l’esplendorosa Rodes, la mítica Itaca i algunes d’altres illes amb gran personalitat. A les 7 de la tarda, al local del CEM. Organitza: Secció de Medi Ambient.

Rebem el suport de