Secció d'ESCALADA
Escalada

Vocals: Carles Moyés i Aitor Lòpez.
Presentació
Benvinguts a la Secció d’Escalada. Des d’aquesta secció us animem a participar en les sortides que organitzem, doncs intentem que siguin variades i fer una bona descoberta de la geografia i diversitat de roca del nostre país.

Actualment fem sortides d’escalada esportiva a sectors amb diversos nivells de dificultat i de vies llargues per qui vulgui exercitar-se en les maniobres de corda.

Per poder realitzar les sortides cal tenir una assegurança que cobreixi l’activitat de l’escalada.

Bé doncs, ja ho sabeu, si teniu ganes d’escalar i conèixer gent no ho dubteu i veniu al CEM que us hi esperem.

El nostre email es: escalada@cemmolins.cat

El nostre Instagram es: escaladacem

Vocals: Carles Moyés i Paula A. Tudela.
Activitats programades
dl 8
Juny
2020
ESPORT ENTRE ELS DIES 1 i 7 DE JUNY (COMUNICAT DE LA SECCIÓ D'ESCALADA)

El dilluns 1 de juny, les comarques del Garraf i Alt Penedès passaran a ser fase 2. Encara que siguin de la mateixa zona sanitària que la nostra, en ser de diferent fase no podem accedir-hi per fer esport. Tanmateix, s'unifica la zona metropolitana nord, sud i Barcelona capital, això vol dir que ens podem desplaçar a Sant Llorenç de Munt per fer esport, per exemple. D'altres zones d'escalada properes i més conegudes com, per exemple, Penya Ginesta i Pic del Martell de la comarca del Garraf, i Subirats i Gelida, a la comarca de l'Alt Penedès, no s'hi podrà anar per fer esport. Horaris: En pobles de menys de 10 mil habitants no haurà franges pels empadronats en aquest municipi. Segons norma SND 427/2020 les franges per fer esport en qualsevol municipi que no sigui el propi serà de 6 a 10 h i de 20 a 23 h (encara que aquest tingui menys de 10mil hab). Si tot va be el 8 de juny canviarem a fase 2 i tot lo dit canviarà, per millor. Salut!

Rebem el suport de