Secció de MEDI AMBIENT
Medi Ambient

Vocal: Marià Caimo.
Presentació
Des de la secció de Medi Ambient portem a terme una serie d'activitats i sortides que, des de l'òptica d'uns simples afeccionats, volen contribuir a la divulgació i el coneixement d'alguns dels elements naturals més significatius del nostre entorn. Conèixer per estimar i respectar, però al mateix temps manifestar el nostre desacord quan veiem quelcom que ha estat malmès.

Les sortides les fem un o dos cops al mes, matinals o d'un dia sencer i, fins ara, han estat amb uns centres d'interès força variats. També mirem que totes les sortides siguin guiades i interpretades per persones expertes en els diferents temes, així com que siguin a l'abast de tothom.

D'altra banda per a la secció sería un motiu de satisfacció poder col.laborar, en la mida de les nostres possibilitats, en diferents propostes, estudis o treballs de recerca que ens poguéssin arribar. Pensem per exemple en la creació d'un grup de botànica, un grup d'observadors astronòmics...

El nostre email es: mediambient@cemmolins.cat
Activitats programades
dg 22
Setembre
2019
Els salts d’aigua de Can Canaletes (Cabrera d’Anoia)

Matinal circular per descobrir un conjunt de salts d’aigua no gaire coneguts i que són una petita meravella, situats enmig d’un paisatge de contrastos entre el bosc mediterrani i els conreus de vinya i cereals. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre.

dg 27
Octubre
2019
Afloraments geològics del nostre entorn

Matinal per apropar-nos i reconèixer diferents i interesants afloraments geològics del nostre entorn. Itinerari guiat i comentat pel fotògraf Jordi Lluis Pi, i pel geòleg i divulgador Isaac Camps. Un paisatge geològic és una lliçó natural al nostre abast. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre.

dg 17
Novembre
2019
La vall d’Olzinelles de Sant Celoni (Vallès Oriental)

Matinal per l’obaga de la Serra del Montnegre, a tocar de la riera d’Olzinelles, amb conreus, pastures, bosc de ribera, grans arbres monumentals i importants cases pairals. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans.

Rebem el suport de