Secció de MEDI AMBIENT
Medi Ambient

Vocal: Marià Caimo.
Presentació
Des de la secció de Medi Ambient portem a terme una serie d'activitats i sortides que, des de l'òptica d'uns simples afeccionats, volen contribuir a la divulgació i el coneixement d'alguns dels elements naturals més significatius del nostre entorn. Conèixer per estimar i respectar, però al mateix temps manifestar el nostre desacord quan veiem quelcom que ha estat malmès.

Les sortides les fem un o dos cops al mes, matinals o d'un dia sencer i, fins ara, han estat amb uns centres d'interès força variats. També mirem que totes les sortides siguin guiades i interpretades per persones expertes en els diferents temes, així com que siguin a l'abast de tothom.

D'altra banda per a la secció sería un motiu de satisfacció poder col.laborar, en la mida de les nostres possibilitats, en diferents propostes, estudis o treballs de recerca que ens poguéssin arribar. Pensem per exemple en la creació d'un grup de botànica, un grup d'observadors astronòmics...

El nostre email es: mediambient@cemmolins.cat
Activitats programades
dg 6
Maig
2018
Caminada primaveral per la vall de La Rierada

Matinal pels vorals de la riera de Vallvidrera, al seu pas per la Rierada, que en aquesta època de l’any ens oferirà tot el seu encant paisatgístic i acolorit. Ens acompanyaran dos biòlegs naturalistes, que ens comentaran sobre el terreny les repercussions mediambientals del pla d’urbanització previst en aquest sector de la vila . Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Vocal: Marià Caimo, amb la col·laboració de Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola, i Molins en Transició.

dg 27
Maig
2018
Conèixer els insectes en el seu hàbitat natural (Parc Natural del Garraf)

Matinal de 6 Km entre La Pleta i el cim de La Morella, guiada per l’entomòleg Miquel Tomàs, soci del CEM, que explicarà les característiques i cicles vitals d’insectes com el centpeus, l’escarabat o la libèl·lula. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocal: Marià Caimo.

Rebem el suport de