Secció de MEDI AMBIENT
Medi Ambient

Vocal: Marià Caimo.
Presentació
Des de la secció de Medi Ambient portem a terme una serie d'activitats i sortides que, des de l'òptica d'uns simples afeccionats, volen contribuir a la divulgació i el coneixement d'alguns dels elements naturals més significatius del nostre entorn. Conèixer per estimar i respectar, però al mateix temps manifestar el nostre desacord quan veiem quelcom que ha estat malmès.

Les sortides les fem un o dos cops al mes, matinals o d'un dia sencer i, fins ara, han estat amb uns centres d'interès força variats. També mirem que totes les sortides siguin guiades i interpretades per persones expertes en els diferents temes, així com que siguin a l'abast de tothom.

D'altra banda per a la secció sería un motiu de satisfacció poder col.laborar, en la mida de les nostres possibilitats, en diferents propostes, estudis o treballs de recerca que ens poguéssin arribar. Pensem per exemple en la creació d'un grup de botànica, un grup d'observadors astronòmics...

El nostre email es: mediambient@cemmolins.cat
Activitats programades
dg 22
Octubre
2017
Espai Natural Protegit dels Pèlags de Vilobí del Penedès (Alt Penedès)

Ruta matinal, circular i suau, que passa per un paisatge singular i únic, on la natura retorna amb generositat i bellesa els efectes de l’acció humana. Veurem antigues pedreres de guix que ara s’han convertit en petits llacs que fan una funció ecològica molt important. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Vocal Marià Caimo.

dg 19
Novembre
2017
El pantà de Sau i la riera Major (Vilanova de Sau, Osona)

Sortida de tot el dia. Itinerari circular molt agradable per la Riera Major, que neix al Montseny i desemboca al pantà de Sau. Passarem pel pont medieval de Malafogassa, situat en un entorn frondós i únic, al cor de les Guilleries, i que destaca per les seves aigües molt netes. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Vocal Marià Caimo.

Rebem el suport de