Secci de MEDI AMBIENT
Medi Ambient

Vocal: Marià Caimo.
Presentaci
Des de la secció de Medi Ambient portem a terme una serie d'activitats i sortides que, des de l'òptica d'uns simples afeccionats, volen contribuir a la divulgació i el coneixement d'alguns dels elements naturals més significatius del nostre entorn. Conèixer per estimar i respectar, però al mateix temps manifestar el nostre desacord quan veiem quelcom que ha estat malmès.

Les sortides les fem un o dos cops al mes, matinals o d'un dia sencer i, fins ara, han estat amb uns centres d'interès força variats. També mirem que totes les sortides siguin guiades i interpretades per persones expertes en els diferents temes, així com que siguin a l'abast de tothom.

D'altra banda per a la secció sería un motiu de satisfacció poder col.laborar, en la mida de les nostres possibilitats, en diferents propostes, estudis o treballs de recerca que ens poguéssin arribar. Pensem per exemple en la creació d'un grup de botànica, un grup d'observadors astronòmics...

El nostre email es: mediambient@cemmolins.cat
Activitats programades
dg 1
Octubre
2023
Visita guiada i comentada al Botànic del CEM

Coneixerem les plantes més emblemàtiques de la serra de Collserola. A càrrec de la professora i botànica Empar Carrillo. A les 11 del matí, al “Botànic del CEM” (Masia de Can Vilagut). Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.

dg 29
Octubre
2023
El Pantà de Foix (Castellet i la Gornal, Alt Penedès)

Matinal que recorre uns paratges preciosos i que ens acosten als principals valors mediambientals i històrics de l’espai natural del Parc del Foix. Sortida a les 9 del matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre de dilluns a divendres.

dg 19
Novembre
2023
Vilanova de Sau (Osona)

Ruta circular i agradable que des del poble s’endinsa en els boscos del massís de les Guilleries i que en el seu tram final arriba fins al pantà de Sau. Sortida de tot el dia. Dinar de carmanyola. Sortida a les 9 del matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre de dilluns a divendres.

Rebem el suport de