Secció de MEDI AMBIENT
Medi Ambient

Vocal: Marià Caimo.
Presentació
Des de la secció de Medi Ambient portem a terme una serie d'activitats i sortides que, des de l'òptica d'uns simples afeccionats, volen contribuir a la divulgació i el coneixement d'alguns dels elements naturals més significatius del nostre entorn. Conèixer per estimar i respectar, però al mateix temps manifestar el nostre desacord quan veiem quelcom que ha estat malmès.

Les sortides les fem un o dos cops al mes, matinals o d'un dia sencer i, fins ara, han estat amb uns centres d'interès força variats. També mirem que totes les sortides siguin guiades i interpretades per persones expertes en els diferents temes, així com que siguin a l'abast de tothom.

D'altra banda per a la secció sería un motiu de satisfacció poder col.laborar, en la mida de les nostres possibilitats, en diferents propostes, estudis o treballs de recerca que ens poguéssin arribar. Pensem per exemple en la creació d'un grup de botànica, un grup d'observadors astronòmics...

El nostre email es: mediambient@cemmolins.cat
Activitats programades
dg 9
Juny
2019
Camins per descobrir al veïnat de La Rierada (Molins de Rei)

Passejada matinal per camins boscosos, amb molta ombra i frescor amb la riera de Vallvidrera sempre molt a prop acompanyant-nos. Són camins poc coneguts i encantadors, plens de natura. Sortida a les 9h matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocal: Marià Caimo.

ds 20
Juliol
2019
Sortida Nocturna: Mirador de la Cornisa de Teià (Maresme)

La tranquil·litat de la nit i la bellesa de la lluna plena ens conduiran fins aquest mirador panoràmic. Després de sopar gaudirem d’una sorpresa musical. Sortida a les 9 del vespre de la Plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocal Marià Caimo.

Rebem el suport de