Secció de MEDI AMBIENT
Medi Ambient

Vocal: Marià Caimo.
Presentació
Des de la secció de Medi Ambient portem a terme una serie d'activitats i sortides que, des de l'òptica d'uns simples afeccionats, volen contribuir a la divulgació i el coneixement d'alguns dels elements naturals més significatius del nostre entorn. Conèixer per estimar i respectar, però al mateix temps manifestar el nostre desacord quan veiem quelcom que ha estat malmès.

Les sortides les fem un o dos cops al mes, matinals o d'un dia sencer i, fins ara, han estat amb uns centres d'interès força variats. També mirem que totes les sortides siguin guiades i interpretades per persones expertes en els diferents temes, així com que siguin a l'abast de tothom.

D'altra banda per a la secció sería un motiu de satisfacció poder col.laborar, en la mida de les nostres possibilitats, en diferents propostes, estudis o treballs de recerca que ens poguéssin arribar. Pensem per exemple en la creació d'un grup de botànica, un grup d'observadors astronòmics...

El nostre email es: mediambient@cemmolins.cat
Activitats programades
dg 17
Febrer
2019
Monestir de Sant Benet, i el Pla de les Generes (Sant Fruitós de Bages)

Diumenge 17 de febrer. Secció de Medi Ambient: Monestir medieval de Sant Benet, i el Pla de les Generes (Sant Fruitós de Bages). Matinal suau i circular de 8 km en un entorn incomparable a la vora del riu Llobregat. L’itinerari també passa per les extraordinàries tines de la Solana. Inscripcions a Secretaria. Sortida a les 9 h matí de la plaça dels Països Catalans.

Rebem el suport de