Secció de VETERANS
Veterans

Vocals: Anton, Enric i Joan
Presentació
Al CEM fem diferents activitats mensuals, i una de les que estan reservades per a les persones que es volen prendre les coses amb més calma, i al mateix temps gaudint de la natura, la geografia física, històrica i cultural del nostre país, són les sortides de la secció de Veterans.

Aquesta secció promou sobretot les sortides de DESCOBERTA CULTURAL, unes sortides que són guiades i amb desplaçament per mitjà d'autocar o transport públic, donat el cas. Normalment, és la darrera setmana de cada mes i naturalment hi ha dues persones de la nostra entitat que en tenen la responsabilitat: es tracta d'en Joan Miró i l'Enric Solà. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de la nostra entitat, a partir de l'endemà de la sortida anterior, i habitualment inclou el dinar, el transport i el guiatge. L'objectiu de l'activitat és el coneixement del nostre país en un ambient de companyonia i amb una intenció pedagògica i lúdica, al mateix temps.

Aquest equip, organitza la sortida anual del "Cap de Setmana del Soci".

Vocals: Enric Solà i Joan Miró
Activitats programades
dg 30
Octubre
2022
Pont de Pedret i Església romànica de Sant Quirze de Pedret (Berguedà).

Visita guiada a aquests monuments declarats Bé Cultural d’Interès Nacional. Possible final al santuari de Queralt (Berga). Esmorzar al Parc de l’Agulla (Manresa). Sortida a les 8 del matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre de dilluns a divendres.

dg 27
Novembre
2022
Castell de Montsoriu (La Selva)

Visita guiada per un dels grans castells de l’edat mitjana, seu gòtica del Comtat dels Cabrera (Montseny). Passejada de 3, 32 Km i 166 m de desnivell apta per a tothom. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre de dilluns a divendres.

Rebem el suport de