Secció de VETERANS
Veterans

Vocals: Anton, Enric i Joan
Presentació
Al CEM fem diferents activitats mensuals, i una de les que estan reservades per a les persones que es volen prendre les coses amb més calma, i al mateix temps gaudint de la natura, la geografia física, històrica i cultural del nostre país, són les sortides de la secció de Veterans.

Aquesta secció promou sobretot les sortides de DESCOBERTA CULTURAL, unes sortides que són guiades i amb desplaçament per mitjà d'autocar o transport públic, donat el cas. Normalment, és la darrera setmana de cada mes i naturalment hi ha dues persones de la nostra entitat que en tenen la responsabilitat: es tracta d'en Joan Miró i l'Enric Solà. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de la nostra entitat, a partir de l'endemà de la sortida anterior, i habitualment inclou el dinar, el transport i el guiatge. L'objectiu de l'activitat és el coneixement del nostre país en un ambient de companyonia i amb una intenció pedagògica i lúdica, al mateix temps.

Aquest equip, organitza la sortida anual del "Cap de Setmana del Soci".

Vocals: Enric Solà i Joan Miró
Activitats programades
dg 24
Setembre
2017
El Castell de Requesens (Serra de l’Albera, Alt Empordà)

El castell de Requesens està situat sobre un turó que domina totes les valls meridionals del puig Neulós. El seu terme correspon al de l'antic poble de Requesens, del municipi de La Jonquera. Visita guiada al castell i després dinar a Cantallops. Desplaçament en minibus amb places limitades a 32 participants degut als 7 de Km de pista que hi ha fins a l’aparcament del castell (només si s’omple, opció de participar-hi amb cotxes particulars). De l’aparcament al castell hi ha 400 m de passejada a peu. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocals: Joan Miró i Enric Solà.

dg 29
Octubre
2017
Vila de Pals (Baix Empordà)

Visita al nucli antic de la mà de la guia Sandra Bisbe. Diu la Sandra que cal saber d’on venim per saber qui som, perquè tots som fills d’una història familiar que alhora en forma part d’una de col·lectiva. En acabar dinar a Peratallada. Desplaçament en autocar i dinar inclòs. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocals: Enric Solà, Josep Mariné i Joan Miró.

dg 26
Novembre
2017
La Torre de Vallferosa (Torà, La Segarra)

Antiga torre de guaita de 33 metres d’alçada que ha estat declarada bé cultural d'interès nacional. Les espitlleres (l’aparell defensiu estava al quart pis) tenien un sistema inèdit, ja que eren molt grans i estaven protegides per unes fustes que permetien disparar per damunt i defensar l’edificació pel forat que deixaven a la base. En acabar dinar a Torà. Desplaçament en autocar. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocals: Joan Miró i Enric Solà

Rebem el suport de