Secció de VETERANS
Veterans

Vocals: Anton, Enric i Joan
Presentació
Al CEM fem diferents activitats mensuals, i una de les que estan reservades per a les persones que es volen prendre les coses amb més calma, i al mateix temps gaudint de la natura, la geografia física, històrica i cultural del nostre país, són les sortides de la secció de Veterans.

Aquesta secció promou sobretot les sortides de DESCOBERTA CULTURAL, unes sortides que són guiades i amb desplaçament per mitjà d'autocar o transport públic, donat el cas. Normalment, és la darrera setmana de cada mes i naturalment hi ha dues persones de la nostra entitat que en tenen la responsabilitat: es tracta d'en Joan Miró i l'Enric Solà. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de la nostra entitat, a partir de l'endemà de la sortida anterior, i habitualment inclou el dinar, el transport i el guiatge. L'objectiu de l'activitat és el coneixement del nostre país en un ambient de companyonia i amb una intenció pedagògica i lúdica, al mateix temps.

Aquest equip, organitza la sortida anual del "Cap de Setmana del Soci".

Vocals: Enric Solà i Joan Miró
Activitats programades
dg 27
Gener
2019
La Via del Nicolau, visita al Museu dels Càtars i al nucli Medieval de Bagà (Berguedà)

Diumenge 27 de gener. Secció de Veterans: Passejada per la “Via del Nicolau”, des de Sant Joan de l’Avellanet, prop de Gisclareny, i després visita al Museu dels Càtars i al nucli Medieval de Bagà (Berguedà). La caminada és opcional (4 km i 40 minuts en baixada suau). Calen bastons i calçat de muntanya. Ben abrigats. Desplaçament en autocar. Dinar inclòs. Sortida a les 8 del matí de la plaça dels Països Catalans. Inscripcions a Secretaria.

dg 24
Febrer
2019
Visita guiada a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat (Bages)

Diumenge 24 de febrer. Secció de Veterans: Visita guiada a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat (Bages). Sortida 8 h matí de la plaça dels Països Catalans. Desplaçament en autocar. Inscripcions a Secretaria.

Rebem el suport de