Secció de VETERANS
Veterans

Vocals: Anton, Enric i Joan
Presentació
Al CEM fem diferents activitats mensuals, i una de les que estan reservades per a les persones que es volen prendre les coses amb més calma, i al mateix temps gaudint de la natura, la geografia física, històrica i cultural del nostre país, són les sortides de la secció de Veterans.

Aquesta secció promou sobretot les sortides de DESCOBERTA CULTURAL, unes sortides que són guiades i amb desplaçament per mitjà d'autocar o transport públic, donat el cas. Normalment, és la darrera setmana de cada mes i naturalment hi ha dues persones de la nostra entitat que en tenen la responsabilitat: es tracta d'en Joan Miró i l'Enric Solà. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de la nostra entitat, a partir de l'endemà de la sortida anterior, i habitualment inclou el dinar, el transport i el guiatge. L'objectiu de l'activitat és el coneixement del nostre país en un ambient de companyonia i amb una intenció pedagògica i lúdica, al mateix temps.

Aquest equip, organitza la sortida anual del "Cap de Setmana del Soci".

Vocals: Enric Solà i Joan Miró
Activitats programades
dg 1
Juliol
2018
Sortida de Descoberta Cultural: El castell de Balsareny (Bages)

Visita teatralitzada de la mà de la Baronessa, d’en Pau Bròquil (el joglar del castell), del soldat, del mestre artesà, de la minyona, … Ells i elles us explicaran qui hi vivia, què feien i en què i com treballaven, com vestien, què sentien, … Desplaçament en autocar a les 8h matí de la Plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre.

dg 29
Juliol
2018
El màgic món dels trens (Santa Eugènia de Berga, Osona)

Visita guiada al centre de modelisme ferroviari més important del sud d’Europa amb 800 locomotores, 3.500 vagons, diorames, i dues maquetes: una de 250 m2 a escala HO 1:87, amb 1.000 m lineals de via, i una altra a escala1 (1:32) de 200 m2. Posteriorment visita guiada a l’església romànica de Santa Eugènia amb mossèn Manel. Desplaçament en autocar a les 8h matí de la Plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre.

Rebem el suport de