Secció de VETERANS
Veterans

Vocals: Anton, Enric i Joan
Presentació
Al CEM fem diferents activitats mensuals, i una de les que estan reservades per a les persones que es volen prendre les coses amb més calma, i al mateix temps gaudint de la natura, la geografia física, històrica i cultural del nostre país, són les sortides de la secció de Veterans.

Aquesta secció promou sobretot les sortides de DESCOBERTA CULTURAL, unes sortides que són guiades i amb desplaçament per mitjà d'autocar o transport públic, donat el cas. Normalment, és la darrera setmana de cada mes i naturalment hi ha dues persones de la nostra entitat que en tenen la responsabilitat: es tracta d'en Joan Miró i l'Enric Solà. Les inscripcions es realitzen a la secretaria de la nostra entitat, a partir de l'endemà de la sortida anterior, i habitualment inclou el dinar, el transport i el guiatge. L'objectiu de l'activitat és el coneixement del nostre país en un ambient de companyonia i amb una intenció pedagògica i lúdica, al mateix temps.

Aquest equip, organitza la sortida anual del "Cap de Setmana del Soci".

Vocals: Enric Solà i Joan Miró
Activitats programades
dg 30
Juny
2019
Descoberta Cultural de la Vall de Ribes (Ripollès)

Visita guiada a les pintures romàniques de Sant Víctor de Dòrria, a càrrec de Miquel Sitjar. Dinar a Ribes de Freser. Desplaçament en autocar a les 8h matí de la Plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocals: Joan Miró i Enric Solà.

dg 28
Juliol
2019
Visita al "Museu de l’arròs, d’en Rafelet" (Deltebre, Baix Ebre)

Visita guiada al Molí de fusta – “Museu de l’arròs, d’en Rafelet” (1935), a Deltebre (Baix Ebre). Tot el procés d’obtenció de l’arròs del Delta amb els mètodes tradicionals. Desplaçament en autocar a les 8h matí de la Plaça dels Països Catalans. Inscripcions al CEM de 7 a 9 del vespre. Vocals: Joan Miró i Enric Solà.

Rebem el suport de