Travessada MOLINS DE REI - MONTSERRAT

7 d'abril de 2019
Presentació

Presentació

El Centre Excursionista Molins de Rei organitza el 7 d’ abril de 2019 la XIXa. TRAVESSADA MOLINS DE REI - MONTSERRAT.

La distancia es de 49,2 kms per camins de muntanya degudament senyalitzats, amb un desnivell acumulat de 4.414 metres i un temps màxim per realitzar la prova es de 13 hores.

És oberta a tothom, especialment tots els vilatans i afiliats a les Entitats locals i comarcals, a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya(FEEC), i d’altres Federacions adherides a la UIAA, o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

Els menors de 18 anys cal que portin una autorització paterna o del tutor al seu càrrec.

Comença a l’Escola La Sínia del barri de La Granja de Molins de Rei a les 7 h del matí, i acaba als porxos de l' escolania del Monestir de Montserrat.

Per a aquelles persones que s'ho volen prendre amb més calma, hi ha un segon recorregut de 29 kms i desnivell acumulat de 1853 m, començant a caminar des de les rodalies d' Ullastrell, on es pot arribar amb autocar facilitat per l’Organització (5€) des del punt de sortida a Molins de Rei o amb cotxe particular.

L’itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques de color blanc amb un punt verd al centre, també amb cintes, i en algunes cruïlles hi haurà fletxes fosforescents.

Hi haurà controls que marcaran el pas dels participants, en tots ells hi haurà avituallaments i refrigeris, i en un d’ells, l’esmorzar.

La Comissió de la Molins de Rei - Montserrat, convida a tothom a participar en aquesta caminada, que us la feu vostra, que la gaudiu i que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a la direcció de correu: molinsmontserrat@cemmolins.cat

Rebem el suport de