Travessada MOLINS DE REI - MONTSERRAT

7 d'abril de 2019
Presentació

Presentació

Diumenge 2 d' abril del 2017 vam realitzar la XVIIIa TRAVESSADA MOLINS DE REI - MONTSERRAT, és una prova que organitzem cada dos anys des del Centre Excursionista Molins de Rei, intercalant-la amb la Molins de Rei - Vilafranca.

Vam comptar amb uns 548 inscrits, dels quals 334 van sortir a les 7 hores del poliesportiu La Sínia de Molins de Rei per tal de fer el recorregut de 49,2 kilòmetres que ens separen del santuari de Montserrat, amb 12 hores al davant per realitzar-lo. Comptaven amb l'ajut de 9 avituallaments, on podien anar refent-se ,entre brous, entrepans de botifarra, biquinis, sucs, xocolatines, llaminadures i altres menjars i begudes. També a les 8 hores iniciaven des d' Ullastrell el seu recorregut de 29 kilòmetres, els 214 inscrits a la travessada curta, que coincidia amb els últims kilòmetres de la llarga.

El dia va aguantar, i no vam patir pluja fins gairebé l'arribada dels darrers participants. Tothom va poder gaudir d’ un recorregut per camins de muntanya; amb una primera part d' aproximació pel Papiol, trepitjant el parc de Collserola, per seguir avançant per la comarca del Baix Llobregat camí de la serralada d' Olesa de Montserrat. Caminant per paratges tan destacats com el Plà del fideuer o el Camí de la Creu, des d' on es poden contemplar unes magnifiques vistes de la muntanya de Montserrat. Un cop arribat a Monistrol, queda l'últim esforç per pujar a Montserrat, pel camí dels tres quarts, fins als porxos de l' Escolania on està ubicada l' arribada.

Van acabar la travessada 203 participants de la llarga i 194 de la curta.

Agraïm la col·laboració de l'Ajuntament de Molins de Rei, per cedir-nos part del material i infraestructura, així com a l'AMPA de l'escola La Sínia, al Servei Català de Transit, Carreteres de l'estat, i als Ajuntaments d' Olesa de Montserrat, Monistrol, Castellbisbal, El Papiol, Ullastrell, Viladecavalls, per permetre'ns el pas pels seus municipis i carreteres. També a la Creu Roja per la seva disponibilitat, i al patronat de la muntanya de Montserrat, per cedir-nos un any mes l'espai per l'arribada.

Menció destacada als nostres patrocinadors, Federòptics Bofill Bassons, 5Sentits assessorament, Ferrero, Cafes Saula, Llet Nostra, Peusek, Quely, Marea, Vichy Catalan, Schewppes, Coca-Cola i Lambda. I també als monitors del AE Jaume Vicens Vives Alumnes, i els alumnes de 3er d' Eso de l' institut Bernat el Ferrer que aquest any han col.laborat com a voluntaris amb nosaltres. Com des de fa uns anys els sobrants han estat entregats a Càritas de Molins de Rei.

I per últim agrair l'esforç de les 105 persones, entre membres de la Comissió, Voluntaris, i Controls que un any més, amb el seu esforç, són els que han fet possible la realització de la travessada.

Us esperem l' any que ve a la MOLINS DE REI - VILAFRANCA 2018.

Rebem el suport de