Travessada MOLINS DE REI - MONTSERRAT

26 de març de 2023
Presentació

Presentació

El Centre Excursionista Molins de Rei organitza el 26 de març de 2023 la XXa. TRAVESSADA MOLINS DE REI - MONTSERRAT

La distancia es de 49,2 kms per camins de muntanya degudament senyalitzats, amb un desnivell acumulat de 4.414 metres i un temps màxim per realitzar la prova es de 13 hores.

És oberta a tothom, especialment tots els vilatans i afiliats a les Entitats locals i comarcals, a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya(FEEC), i d’altres Federacions adherides a la UIAA, o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

Edat mínima per poder participar en el CCCR es de 14 anys. Els menors de 18 anys cal que portin una autorització paterna o del tutor al seu càrrec.

Comença a l’Escola La Sínia del barri de La Granja de Molins de Rei a les 7 h del matí, i acaba a la Terrassa dels Requeters situada al costat de l’aparcament d’autobusos.

Per a aquelles persones que s'ho volen prendre amb més calma, hi ha un segon recorregut de 29 kms i desnivell acumulat de 1853 m, començant a caminar des de les rodalies d' Ullastrell, on es pot arribar amb autocar facilitat per l’Organització (6€) des del punt de sortida a Molins de Rei o amb cotxe particular.

L’itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques de color blanc amb un punt verd al centre, també amb cintes de la Feec.

Hi haurà controls que marcaran el pas dels participants, en tots ells hi haurà avituallaments i refrigeris, i en un d’ells, l’esmorzar.

Material obligatori: Manta térmica de 1,4x2 m mínim, Motxilla, dipòsit per hidratació de 1 litre mínim, frontal, material reeflectant, telefon personal operatiu amb el número de telèfon de contacte de l’organització.

La Comissió de la Molins de Rei - Montserrat, convida a tothom a participar en aquesta caminada, que us la feu vostra, que la gaudiu i que pugueu compartir les vostres experiències amb nosaltres.

Per qualsevol dubte o informació podeu adreçar-vos a la direcció de correu: molinsmontserrat@cemmolins.cat

FLYER EDICIÓ 2023

Rebem el suport de