CEM – Centre Excursionista Molins de Rei

Senderisme

Presentació

Des d’aquest espai us donem la benvinguda a la secció de Senderisme, on cada mes fem una sortida per les serres mitjanes i baixes de la geografia del nostre país.

La nostra voluntat consisteix en aconseguir que en aquestes sortides hi puguin participar tot tipus de persones que tinguin un mínim de condició física, per poder descobrir llocs poc coneguts i gaudir de l’espectacle de la natura. Es tracta de fer excursions assequibles a tothom on l’objectiu principal és gaudir del camí que es fa sense pretendre trencar cap rècord.

 

Les nostres sortides normalment s’encaminen cap a serres que van des dels 500 fins als 1500 metres d’altitud, amb una distància d’entre 15 i 20 quilòmetres i desnivells que oscil·len entre els 300 i els 600 metres. No obstant un cop o dos l’any en fem una un xic més dura que pot superar aquests límits. Normalment seguim camins de llarg recorregut, GR’s.

En definitiva pretenem que per la persona que practica aquesta activitat, el senderisme, acabi sent una filosofia de vida que a través del lleure i de l’esport li permeti assolir una millor qualitat de vida.

Galeria d'imatges

Agenda d'activitats

Agenda d'activitats

Sortides anuals

Fes-te soci

Encara no et soci/a del CEM? Fes-ho ara!