Secció CAMINADES DE RESISTÈNCIA
Caminades de Resistència

Vocal: Montserrat Almató
Presentació
Benvolgudes i benvolguts,

El propòsit de la Secció de Caminades de Resistència és, a mes d’animar-vos a participar-hi, fer-vos arribar les dates de les caminades amb temps suficient per tal de poder preveure conjuntament les inscripcions i preparació, i si s'escau, compartir el mitjà de transport fins al punt de sortida.

A part de les caminades de Resistència, la Secció també té en compte les curses de muntanya, així com les curses d’ultra resistència, les curses d'asfalt i les ultratrails. Participem a les clàssiques del nostre Centre Excursionista (la Molins-Vilafranca i la Molins-Montserrat), i d'altres caminades, proves i competicions ben conegudes (Castells de la Segarra, Matagalls-Montserrat, Cursa de l’Alba, Cursa de Bombers, Marxa del Cap de Creus, ...)

L'objectiu és caminar, plegats o no, però sabent que a la caminada/cursa que estem fent hi ha algú més del CEM pels voltants. Els membres de la Secció compartim informació, ens transmetem bones experiències, parlem de nutrició, d'entrenaments ... Estem oberts a totes i a tots, sigueu o no socis del CEM, i sigueu de Molins de Rei o rodalies. Volem ser un punt de reunió per aquells que ens trobem al gimnàs, a les curses , pels corriols, entrenant, competint o trotant, per aquells que vulguin ser primers o últims, per riure i gaudir de la muntanya, cadascú a la seva manera.

Som una bona colla i segur que trobareu, dins la Secció, persones amb qui compartir el repte que més us agradi, tot i que, de vegades, algú prefereixi anar-hi sol. Per això hem creat el grup de WhatsApp “Punt de Trobada CEM”

La Secció també s'adreça als qui, justament ara, heu decidit tornar a activar el cos, començar de nou a caminar i descobrir camins. Aquí hi teniu el vostre lloc. Tots hem començat en un moment o altre i, com diuen, mai és tard per començar i per aprendre! Així que benvingudes i benvinguts!

El nostre email es: caminadesderesistencia@cemmolins.cat

Vocal: Montserrat Almató
Rebem el suport de